تبلیغات
جاذبه های شهر کردکوی
وجین کردن محصولات کشاورزی

وجین، از بین بردن علف‌هاى هرز به روش مکانیکى است، علف‌هاى هرز، رقیب گیاه در جذب غذا و استفاده از آب و نور و هوا هستند. به این دلیل کشاورزان به‌روش‌هاى گوناگون سعى مى‌کنند علف‌هاى هرز را از بین ببرند. وجین از زمانى که بوته ۲تا ۴ برگ آغاز مى‌شود و تا زمانى که بوته رشد کافى داشته باشند و اجازه رشد به علف‌هاى هرز ندهند، ادامه دارد. گاهی کشاورزان ۳ تا ۴ وجین انجام مى‌شود. وجین به‌دو صورت زیر انجام مى‌شود:

  - وجین دستى  

- وجین ماشینى

البته گاهی ابتکاراتی هم کشاورزان برای ساخت وسایل وجین دارن





یعقوب محمودی جمعه 1 مرداد 1395 - 10:31 ق.ظ نظرات()